top of page

EEN LOKAAL DIENSTENCENTRUM VOOR U!

ZONIËNZORG

Driekoningen

Driekoningen

Lachyoga

Lachyoga

Uitstap Treignes

Uitstap Treignes

Uitstap Treignes

Uitstap Treignes

Huifkartocht

Huifkartocht

Zoete namiddag

Zoete namiddag

DIENSTEN

Ophaalpunt

Voor iedereen met een beginnende (zorg)behoefte bieden we een onthaal waar we samen met de persoon kijken naar welk activiteiten en/of dienstenaanbod behoefte is. Daar waar wij geen passend aanbod hebben maken we samen met de vragende persoon een analyse waaruit we eventueel kunnen doorverwijzen naar andere instanties voor dagbesteding, (thuis)zorg, woonvormen en arbeidsactivatie.

Recreatie en ontmoeting

Maandelijks bieden we verschillende terugkerende activiteiten aan. De plaats bij uitstek om mensen uit de buurt te ontmoeten en te leren kennen. Zoete namiddagen, Spel-en kaartnamiddagen, uitstappen, samen koken, crea-namiddagen, film-en muzikale namiddagen,...

Warme maaltijden

Is elke dag koken niet voor jou weggelegd, of eet je liever niet alleen? Je kan bij ons terecht voor een lekkere warme maaltijd in aangenaam gezelschap. (Ook aan huis geleverd).

Ondersteuning aan huis

Heb je last om alleen je boodschappen te doen, heb je graag hulp om je was te doen of wil je eenmalig iemand voor een kleine klus in huis? Onze (vrijwillige) medewerkers kunnen u tegen een kleine vergoeding helpen bij deze taken.

Sociale vervoersdienst

Neemt u liever niet alleen het openbaar vervoer of uw eigen auto, maar wil u toch naar onze activiteiten komen of een boodschap doen? Onze vervoersdienst haalt u thuis op!

Verzorgingsdienst

Op afspraak bieden we hygiënische verzorging aan. Er is keuze tussen medische pedicure, manicure, epilatie van het gelaat en gelaatsverzorging.

Diabetesinfopunt

Diabetes patiënten kunnen bij ons terecht voor bestellingen van spuit- en testmateriaal.

Informatie en vormingssessies

Met oog op ondersteuning en behoud van zelfstandigheid bieden we informatieve en educatieve informatie- en vormingssessie aan met een brede thematiek.

Vzw Zonienzorg is een organisatie. Zij ontvangt voor haar werking subsidies/financiële ondersteuning van het Vlaams Gewest, de Vlaamse Gemeenschapscommissie en de gemeenten Watermaal-Bosvoorde, Sint-Pieters-Woluwe en Oudergem.

bottom of page